법률 기타

Q. 스몰클레임 case 상황이 아래와 같은데...

지역California 아이디i**vejesu**** 공감0
현재 어떻게 되어 있는건지 알 수 있을까요?
미리 감사합니다

Histories (Dates listed in descending order)

02/05/2015 NOTICE OF CHANGE OF ADDRESS FOR ATTORNEY FOR
PLAINTIFF
(CACH LLC)
FILED.
06/30/2014 JUDGMENT DEFAULT BY CLERK ENTERED AS FOLLOWS:
06/30/2014 JUDGMENT ENTERED AS A FINAL DISPOSITION ON 06/30/14 .
FOR (CACH LLC) . AGAINST (LEE, KYUNG JIN) AN INDIVIDUAL
. PRINCIPAL $ 5650.97 . ATTORNEY FEES $ 0.00 .
INTEREST $ 0.00 . COSTS $ 285.00 . TOTAL $ 5,935.97 .
06/30/2014 CASE FILE RETURNED TO MASTER FILING CABINET.
06/23/2014 CASE FILE RETAINED BY DEFAULT DESK .
06/20/2014 REQUEST FOR ENTRY OF DEFAULT AND CLERK'S JUDGMENT SUBMITTED
06/20/2014 DISMISSAL WITHOUT PREJUDICE FILED AS TO DOES / ROES 1
THRU 10 ONLY , [INCLUSIVE] ONLY.
06/20/2014 DECLARATION RE: SEC. 1033 CCP FILED.
06/20/2014 DECLARATION RE: SEC. 585(D) CCP FILED.
06/20/2014 DECLARATION RE: WAIVER OF INTEREST; ACCEPTING COPIES IN
LIEU OF ORIGINALS FILED.
06/20/2014 REQUEST FILED AND DEFAULT ENTERED OF (LEE, KYUNG JIN) AN
INDIVIDUAL . DECLARATION UNDER 585.5 CCP, DECLARATION
PURSUANT TO 587 CCP, MEMO OF COSTS, AND DECLARATION OF
NON-MILITARY STATUS FILED.

전문가 답변글
케빈 장 님 답변 답변일 2/13/2015 3:08:08 PM
안녕하세요

CACH LLC 가 궐석재판으로 이긴것으로 6/30/2014 날 판결이 났습니다. 이경진이시라는 분께서 CACH LLC 를 상대로 원근 $5,650.97 과 법정비용 $285 까지 합쳐서 $5,935.97 을 지급하셔야 하십니다.

제 조언이 조금이라도 보탬이 되셨기를 바랍니다.

변호사

케빈 장